top of page

Vår historie

Teamet bak HQ Live AS har 25 år med verdifull erfaring med å bygge selskaper. Gjennom disse årene har vi lært av våre feil og suksesser. Vi har alltid eiet oss selv, noe som har gjort oss bevisste på viktigheten av driftseffektivitet og lønnsomhet. 

 

Vårt mål er å hjelpe andre selskaper med å få vekst og god lønnsomhet. Derfor har vi laget et system som nettopp skal hjelpe med dette.  

 

Vi er selv gründere og aktive eiere. Vårt behov for å kunne styre smartere, med bedre informasjon, ble starten på HQ Live. Vi trengte et brukervennlig system som de ansatte syntes det var gøy å jobbe i, samtidig som det ga oss nødvendig informasjon. Nå ønsker vi å hjelpe andre selskaper med samme behov.  

MicrosoftTeams-image (11).png

For å oppnå lønnsomhet er det flere nøkkelfaktorer som må være på plass, fra god ledelse, kompetente medarbeidere og riktig organisering til marginer og budsjettering. Men en ting som er helt avgjørende, er tilgang til riktig informasjon på rett tidspunkt. Å forstå hvordan en organisasjon presterer opp mot målene som er satt, er nøkkelen til suksess. 

​ 

Tidligere brukte vi Excel for å håndtere våre budsjetter og tall. Men som behovet for mer detaljert data på flere nivåer økte, innså vi at vi måtte tenke nytt. For 12 år siden tok vi det første steget og utviklet det som var en første generasjons HQ Live for bedre styringskontroll. 

 

Med lanseringen av nye HQ Live, har vi tatt et stort skritt fremover. HQ Live er den mest moderne og brukervennlige SaaS-plattformen på markedet for å sikre god styringskontroll på løpende prosjekter og salg. Det er så brukervennlig at alle kan begynne å bruke den med en gang, noe som også er nøkkelen for en enkel implementering, og at systemet faktisk blir brukt.  

HQ Live er blitt selve hjertet i våre kunders bedrifter og det er derfor vi har et slagord som sier:

HQ Live; Your company's heartbeat in real time! 

​ 

HQ Live gir selskaper muligheten til å samle inn, analysere og presentere data på en måte som man ikke finner i andre systemer. Det gir oversikt og åpenhet for alle nivåer i organisasjonen, og hjelper selskaper med å identifisere eventuelle avvik fra sine mål raskt og effektivt. 

​ 

Hvis du ønsker at ditt selskap skal ha vekst, prestere bedre og bli mer lønnsomt, er HQ Live plattformen for deg og ditt selskap. Sammen med vår 25 års erfaring og dedikasjon til forretningsdrift, kan vi hjelpe deg med å ta ut mer av ditt selskaps potensiale. 

  

Bli med oss på reisen mot økt lønnsomhet og suksess. 

 

Velkommen til HQ Live. 

5S4A6516.jpg
bottom of page