top of page

Ofte stilte spørsmål om HQ Live 

Hva er HQ Live?

HQ Live er en brukervennlig plattform for prosjektøkonomistyring og salg. Den gir organisasjoner oversikt og kontroll i sanntid for å optimalisere vekst og økt lønnsomhet. 

Hvor raskt kan jeg begynne å bruke HQ Live?

Du kan begynne å bruke HQ Live i dag. Registrer ditt selskap på denne lenken eller via vår hjemmeside.

Hvordan kan jeg komme i gang med HQ Live?

Det er enkelt å komme i gang med HQ Live. Besøk vår nettside, registrer deg, og følg trinnene for å sette opp din konto. Vi tilbyr også støtte og veiledning for å sikre en smidig implementering.

HQ_mobile_01.jpg
5S4A6616.jpg

Hvor lang er kontraktsperioden?

Ingen bindingstid. Vi tror HQ Live blir så verdifullt for dere at dere ønsker å bruke det.  

Hvordan fungerer faktureringen?

Vi fakturer hver 6 måned, i januar og juni. 

Hvordan skiller HQ Live seg fra andre prosjektstyringsverktøy?

HQ Live skiller seg ut ved sitt ekstremt brukervennlige grensesnitt, som gjør det enkelt for alle i organisasjonen å dra nytte av funksjonaliteten og bedre forstå både driften og hvordan man kan bidra til at selskapet presterer bedre. 

Kan HQ Live integrere til andre systemer?

Vi er integrert med flere regnskap og crm systemer som bl.a Marathon, Tripletex, Fiken, Hubspot og 24SevenOffice. Vi utvikler gjerne flere integrasjoner sammen med dere.    

Hvem er HQ Live for?

HQ Live er for alle bedrifter som ønsker å få bedre kontroll over driften. Små og mellomstore bedrifter fra 1-250 ansatte er kjerne-målgruppen.  

 

Bransjer som kan ha glede av HQ Live. Bygg og anlegg, advokater, konsulenthus, arkitekter, event, design og reklamebyråer, andre tjeneste-og prosjektbedrifter. 

 

Er dere en bedrift som leverer tilbud, varer og prosjekter bør HQ Live kunne gi stor verdi, og det intuitive grensesnittet gjør det tilgjengelig for alle ansatte, uavhengig av teknisk/økonomisk kompetanse.  

Hvordan kan HQ Live hjelpe mitt selskap med å øke lønnsomheten?

Ved å gi deg oppdatert informasjon om inntekter, dekningsbidrag, salg, prosjekter, kunder, lønnsomhet og nøkkeltall i sanntid. I tillegg vil HQ Live hjelpe deg med å identifisere hvor i organisasjonen dere har utfordringer. Slik hjelper HQ Live deg med å ta informerte beslutninger, optimalisere ressursbruk og dermed øke selskapets lønnsomhet.  

 

Er det nødvendig med opplæring for å bruke HQ Live?

Nei, HQ Live er utformet med et enkelt og intuitivt grensesnitt. Vi tilbyr også ressurser og opplæringsmateriell for å sikre en problemfri opplevelse. Er det ønskelig med opplæring er dette noe vi selvfølgelig kan bistå dere med. Se hjemmesiden vår for mer informasjon.  

MicrosoftTeams-image (9).png
bottom of page